fbpx Apartamenti 1464 | MANGALEM 21

Apartamenti 1464

54,000 €

Apartament 1+1, me siperfaqe 69.8 m2, i orientuar në Veri. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, I cili ndahet në atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes. Nga ambjenti i ditës komunikohet dhe me llozhën e vogël. Një korridor i vogël të shpërndan në të djathtë me tualetin dhe dhomen e gjumit me dritare të orientuara nga Veriu.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
14
Kati: 
6
Orientimi: 
Veri
Sip.: 
69.8m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2