Apartamenti 1467

65,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 86 m2, me orientim nga Jugu. Hyrja e apartamentit të fton në korridorin e tij në formë L, ku në të majtë gjendet tualeti. Në vazhdimësi hasesh me ambjentet e natës, dhoma e gjumit e përshtatshme për një person me dritare të orjentuar nga Veriu. Ngjitur me të gjendet dhoma matrimoniale me dritare të orjentuar po nga Veriu. Sapo del nga dhoma matrimoniale përballesh me ambjentin e gatimit,  për të vazhduar më tej në këndin e ngrënies dhë atë të ndenjes, të cilat ndriçohen nga një dritare e orjentuar nga Perëndimi si dhe kanë dalje në llozhën e orjentuar nga Veriu.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
14
Kati: 
6
Orientimi: 
Veri
Sip.: 
86.0m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2