fbpx Apartamenti 1470 | MANGALEM 21

Apartamenti 1470

83,000 €

Apartament 3+1, me sipërfaqe 109.9 m2, me orientim midis Veriut, Jugut dhe Perëndimit. Sapo futesh në apartament, në të majtë të hyrjes kryesore pozicionohet një dhomë gjumi për fëmijë me dritare të orjentuar nga Jugu dhe Perëndimi Në të djathtë të hyrjes kryesore hasesh me tualetin e përbashkët. Më pas bëhet kalimi në ambjentin e gatimit, ngrënies dhe ndenjes.

Ky ambjent pozicionohet në qëndër të apartamentit dhe ndriçohet nga dritare të orjentuara Perëndimi. Llozhat e apartamentit aksesohet nga ambjenti i ditës. Pas ambjentit të ditës, në Veri të apartamentit gjenden edhe 2 dhoma gjumi, ajo matrimoniale e cila ndriçohet nga 2 dritare, një në Veri dhe një në Perëndim dhe dhoma tjeter e fëmijëve e cila ndriçohet nga një dritare në Perëndim.

Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
14
Kati: 
7
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
109.9m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2