fbpx Garsoniere në shitje në Tiranë - Apartamenti 1514 | MANGALEM 21

Apartamenti 1514

28,000 €

Apartament garsoniere, me sipërfaqe 35.4 m2, me orientim nga Veriu. Hyrja gjatësore e apartamentit shërben si ndarje mes zonës së ditës dhe asaj të natës. Sapo futesh në apartament përballësh me ambjentin e gatimit, ndrënies përtë kaluar më pas në atë të ndenjes. Ambjenti I natës ndahet me atë të ditës nëpërmjet një ndarje vizuale. Në të majtë të hyrjes kryesore gjëndet I pozicionuar tualeti. Shtrirja gjatësore në fasadë, pa shumë thellësi, siperfaqja racionaliste me kosto të ulët e bëjnë këtë apartament shumë të përshtatshëm për shumë klient.

Garsoniere në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 15 Kati 1
Njësi: 
Garsoniere
Shkalla: 
15
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Sip.: 
35.4m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2