fbpx Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1516 | MANGALEM 21

Apartamenti 1516

53,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 66.4 m2, me orientim në Veri. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, I cili ndahet në atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes. Ambjenti i ditës ndriçohet nga dritarja  e llozhës e cila është e orjentuar nga Veriu. Në të majtë të hyrjes kryesore gjendet tualeti. Dhoma matrimoniale gendet përballë hyrjes kryesore dhe ka dalje në llozhën e orjentuar nga Veriu.

Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 15 Kati 1
Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
15
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Sip.: 
66.4m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2