fbpx Apartamenti 1517 | MANGALEM 21

Apartamenti 1517

52,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 67.4 m2, me orientim në Jug. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, I cili ndahet në atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes. Ambjenti i ditës ndriçohet nga dritarja  e llozhës e cila është e orjentuar nga Jugu. Në të djathtë të hyrjes kryesore gjendet tualeti. Dhoma matrimoniale ka dalje në llozhën e orjentuar nga Jugu.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
15
Kati: 
1
Orientimi: 
Jug
Sip.: 
67.4m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2