fbpx Apartamenti 1518 | MANGALEM 21

Apartamenti 1518

118,000 €

Apartament 2+1 + Depo, me sipërfaqe 154 m2, I orjentuar midis Veriut dhe Lindjes. Hyrja e apartamentit të fton në një ambjent të bollshëm ndenje dhe ngrënie. Në të djathtë të hyrjes kryesore gjëndet dhe ambjenti I gatimit. Në këndin e ditës të ofrohet edhe dalja në llozhën e orjentuar Lindja. Apartamenti ndahet në dy ambjente nate, në dhomën e fëmijëve e cila është e orjentuar midis Veriut dhe Lindjes. Dhoma matrimoniale me sipërfaqe shumë të bollshme e orjentuar me dritare nga Lindja ka në brëndësi të saj edhe një tualet individual. E veçanta e këtij apartamenti është se në pjesën jugore të tij ka një depo / lavanderi. Apartamenti gjithashtu është I ndriçuar me dritë natyrale edhe në pjesën Perëndimore të tij.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
15
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Jug
Lindje
Perëndim
Sip.: 
154.0m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2