fbpx Njësi Shërbimi 1513 | MANGALEM 21

Njësi Shërbimi 1513

79,000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 68 m2 , shumë e përshtatshme për të zhvilluar cdo lloj aktiviteti. Tualeti është i pozicionuar në mënyrë të tillë pa cënuar pjesën tjetër të hapsirës, dhe pranë tij është pozicionuar e vetmja kolonë shkarkimi, duke e lënë të lirë hapësirën tjetër të dyqanit.

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
15
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
68.0m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2