fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1521 | MANGALEM 21

Apartamenti 1521

76,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 95.1 m2, I orientuar midis Jugut dhe Lindjes. Hyrja e apartamentit të fton në një korridor të vogël I cili në të majtë dhe në të djathtë të tij ka 2 tualetet e apartamentit, të veçuar nga ambjentet e natës. Pasi kalon korridorin përballesh me ambjentin e ndenjes, gatimit dhe ngrënies me dalje në llozhë orjentuar midis Jugut dhe Lindjes. Dhoma e gjumit e fëmijëve është e orjentuar me dritare nga Lindja. Dhoma matrimoniale është e orjentuar me 1 dritare po nga Lindja.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 15 Kati 2
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
15
Kati: 
2
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
95.1m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2