fbpx Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1522 | MANGALEM 21

Apartamenti 1522

57,000 €

Apartament 1+1, me siperfaqe 72.4 m2, i orientuar midis Veriut dhe Lindjes. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, I cili ndahet në atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes. Ambjenti ndriçohet nga 2 dritare të orjentuara nga Lindja. Dhoma e gjumit pozicionohet me 2 dritare të orientuara nga Veriu dhe ka dalje në llozhën e orjentuar nga Lindja.

Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 15 Kati 2
Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
15
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
72.4m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2