fbpx Apartamenti 1524 | MANGALEM 21

Apartamenti 1524

74,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 96.6 m2, I orientuar në Veri. Sapo futesh në apartament, në të majtë hasesh më ambjentin e gatimit dhe të ngrënies. Në të djathtë pozicionohet ambjenti I ndenjes me një dritare të orjentuar nga Veriu. Dhoma e gjumit e fëmijëve është e orjentuar me dritare nga Veriu. Përball dhomës së fëmijëve gjendet tualeti kryesor. Dhoma matrimoniale ka tualet individual dhe dalje në llozhën e orjentuar nga Veriu.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
15
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Sip.: 
96.6m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2