fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1535 | MANGALEM 21

Apartamenti 1535

94,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 117.5 m2, I orientuar në Jug. Sapo futesh në apartament, në të majtë hasesh më ambjentin e gatimit dhe të ngrënies. Në të djathtë pozicionohet ambjenti I ndenjes me një dritare të orjentuar nga Jugu dhe me dalje në llozhën e orjentuar po nga Jugu. Dhoma e gjumit e fëmijëve është e orjentuar me dritare nga Jugu. Përball dhomës së fëmijëve gjendet tualeti kryesor. Dhoma matrimoniale ka tualet individual dhe ndriçim nga Jugu.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 15 Kati 3
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
15
Kati: 
3
Orientimi: 
Jug
Sip.: 
117.5m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2