fbpx Apartamenti 1536 | MANGALEM 21

Apartamenti 1536

50,000 €

Apartament 1+1, me siperfaqe 65.7 m2, i orientuar midis Veriut dhe Lindjes. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, I cili ndahet në atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes. Nga ambjenti i ditës komunikohet dhe me llozhën e cila është e orjentuar nga Lindja. Përball hyrjes kryesore gjendet tualeti I cili është I ndriçuar dhe ajrosur me dritare të orjentuar nga Veriu. Dhoma e gjumit pozicionohet me dritare të orientuara nga midis Veriut dhe Lindjes.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
15
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
65.7m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2