fbpx Apartamenti 1543 | MANGALEM 21

Apartamenti 1543

52,000 €

Apartament 1+1, me siperfaqe 68 m2, i orientuar midis Veriut dhe Perëndimit. Hyrja e apartamentit të fton në nje korridor të vogël ku në të majtë të tij gjendet dhoma e gjumit me dritare të orjentuar nga Perëndimi. Në të djathtë gjendet tualeti. Pasi kalon koridorin e vogël hasesh me ambjentin e gatimit, ngrënies dhe ndenjes të cilët kanë dalje në llozhën e orjentuar nga Perëndimi.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
15
Kati: 
4
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
68.0m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2