fbpx Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1567 | MANGALEM 21

Apartamenti 1567

66,000 €

Apartament 1+1, me siperfaqe 82.6 m2, i orientuar midis Jugut, Lindjes dhe Perëndimit. Hyrja e apartamentit të fton në nje korridor të vogël ku në të majtë të tij gjendet tualeti, për të kaluar më pas në ambjentin e ditës, I cili ndahet në atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes. Nga ambjenti i ditës komunikohet dhe me llozhën e cila është e orjentuar midis Jugut dhe Lindjes. Dhoma e gjumit pozicionohet me dritare të orientuara nga Lindja. E veçanta e këtij apartamenti është se ambjenti I ditës ka ndriçim të bollshëm me 7 dritare nga të cilat 2 në Perëndim, 4 në Jug dhe 1 në Lindje e cila shërben edhe si derë e llozhës.

Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 15 Kati 7
Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
15
Kati: 
7
Orientimi: 
Jug
Lindje
Perëndim
Sip.: 
82.6m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2