fbpx Apartament 3+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1583 | MANGALEM 21

Apartamenti 1583

121,000 €

Apartament 3+1 + Depo, me sipërfaqe 151.9 m2, me orientim midis Veriut dhe Lindjes. Hyrja në apartament realizohet nëpërmjet një korridori të vogel, ku si vazhdim i tij në të djathtë shtrihet këndi i gatimit dhe tavolina e ngrënies, dhe ambjenti i ndenjes me sipërfaqe të konsiderueshme me dritare nga Veriu dhe Lindja dhe dalje në llozhën e orjentuar nga Lindja. Një korridor tjetër i vogël të shpërndan në zonën e natës, ku gjenden 3 dhomat e fjetjes, përball me tualetin e përbashkët dhe me depon/ lavanderinë.  Dhomat e fëmijëve janë të orjentuara me dritare nga Veriu. Dhoma matrimoniale është me tualetin e dedikuar si dhe ndriçohet nga një dritare të orjentuar nga Veriu. Llozha e apartamentit aksesohet nga ambjenti i ditës.

Apartament 3+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 15 Kati 8
Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
15
Kati: 
8
Orientimi: 
Veri
Lindje
Perëndim
Sip.: 
151.9m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2