fbpx Apartament 3+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1592 | MANGALEM 21

Apartamenti 1592

113,000 €

Apartament 3+1, me sipërfaqe 141.9 m2, me orientim midis Veriut, Lindjes dhe Perëndimit. Sapo futesh në apartament, në të majtë të hyrjes kryesore pozicionohet ambjenti I natës me një dhomë gjumi për fëmijë me dritare të orjentuar nga Perëndimi dhe dhomën matrimoniale me sipërfaqe shumë të bollshme, me tualet dhe llozhë të dedikuar. Tualeti ajroset dhe ndriçohet me dritare të orjentuar nga Veriu.

Llozha e dhomës matrimoniale është e orjentuar nga Veri – Perëndimi. Në të djathtë të hyrjes kryesore hasesh me tualetin e përbashkët si dhe një dhomë fëmijësh e orjentuar nga Lindja. Më pas bëhet kalimi në ambjentin e gatimit, ngrënies dhe ndenjes. Ky ambjent ndriçohet nga dritare të orjentuara nga Veriu dhe Lindja. Një nga llozhat e apartamentit aksesohet nga ambjenti i ditës.

Apartament 3+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 15 Kati 9
Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
15
Kati: 
9
Orientimi: 
Veri
Lindje
Perëndim
Sip.: 
141.9m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2