fbpx Depo në shitje në Tiranë - Depo 1593 | MANGALEM 21

Depo 1593

5,000 €
Njësi: 
Depo
Shkalla: 
15
Kati: 
9
Sip.: 
11.8m2
  • Lartesia e katit 2.95 m
  • Planimetri e rregullt
  • Boje minerale pa kimikate, Keim
  • Kontruksioni per termete deri 10 balle
  • Kreditim deri 100%
Depo në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 15 Kati 9

Çfarë po prisni?
Shtëpia juaj e ëndrrave ndodhet këtu!

Rezervo një takim me agjentët tanë për asistencë profesionale si dhe për të parë nga afër projektet tona!

Telefono Tani Whatsapp Online Chat

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2021

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
800 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2