fbpx Apartamenti 1611 | MANGALEM 21

Apartamenti 1611

24,000 €

Apartament garsoniere, me sipërfaqe 31.3 m2, me orientim nga Jugu. Hyrja në formë L e apartamentit shërben si ndarje mes zonës së ditës dhe asaj të natës. Sapo futesh në apartament përballësh me tualetin,  për të kaluar më pas në atë të gatimit, ngrënies dhe zonës së natës. Kostoja e ulët e bënë këtë apartament shumë të përshtatshëm për shumë klient.

Njësi: 
Garsoniere
Shkalla: 
16
Kati: 
1
Orientimi: 
Jug
Sip.: 
31.3m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2