fbpx Apartamenti 1612 | MANGALEM 21

Apartamenti 1612

53,000 €

Apartament 1+1, me siperfaqe 69.6 m2, i orientuar nga Veriu. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, I cili ndahet në atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes. Ambjenti ndriçohet nga 1 dritare të orjentuara nga Veriu. Dhoma e gjumit ka dalje në llozhën e orjentuar nga Veriu. Në të djathtë të hyrjes kryesore gjendet tualeti.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
16
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Sip.: 
69.6m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2