fbpx Apartamenti 1616 | MANGALEM 21

Apartamenti 1616

57,000 €

Apartament 2+1, me siperfaqe 74.3 m2, i orientuar midis Veriut dhe Perëndimit. Hyrja e apartamentit të fton në nje korridor të vogël ku në të majtë të tij gjendet dhoma e gjumit e fëmijëve me dritare të orjentuar nga Perëndimi. Në të djathtë gjendet tualeti. Pasi kalon korridorin e vogël hasesh me ambjentin e gatimit, ngrënies dhe ndenjes të cilët kanë dalje në llozhën e orjentuar nga Veriu. Dhoma matrimoniale ndriçohet me një dritare të orjentuar nga Veriu.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
16
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
74.3m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2