fbpx Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1614 | MANGALEM 21

Apartamenti 1614

45,000 €

Apartament 1+1, me siperfaqe 56.6 m2, i orientuar nga Veriu. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, I cili ndahet në atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes. Ambjenti ndriçohet nga 1 dritare të orjentuara nga Veriu. Dhoma e gjumit ndriçohet nga një dritare të orjentuar po nga Veriu. Përballë hyrjes kryesore gjendet tualeti.

Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 16 Kati 2
Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
16
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Sip.: 
56.6m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2