fbpx Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1615 | MANGALEM 21

Apartamenti 1615

48,000 €

Apartament 1+1, me siperfaqe 61 m2, i orientuar nga Veriu. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, I cili ndahet në atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes. Ambjenti ndriçohet nga llozha e cila është e orjentuara nga Veriu. Dhoma e gjumit ndriçohet nga një dritare të orjentuar po nga Veriu. Në të majtë të hyrjes kryesore gjendet tualeti.

Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 16 Kati 2
Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
16
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Sip.: 
61.0m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2