fbpx Apartamenti 1622 | MANGALEM 21

Apartamenti 1622

59,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 77.5 m2, I orientuar midis Veriut dhe Perëndimit. Hyrja në apartamenttë fton në ambjentin e gatimit dhe të ngrënies, për të vazhduar më tej në ambjentin e ndenjes I cili ndriçohet me 2  dritare të orjentuar nga Perëndimi dhe dalje në llozhën e orjentuar midis Veriut dhe Perëndimit. Ambjenti I natës është I orjentuar midis Veriut dhe Jugut. Dhoma e gjumit për një individ është e orjentuar me një dritare nga Veriu. Në të djathtë te dhomës së fëmijëve gjendet tualeti kryesor. Dhoma matrimoniale ndriçohet nga një dritare e orjentuar nga Perëndimi. Në të djathtë të hyrjes kryesore gjendet tualeti.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
16
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
77.5m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2