fbpx Apartamenti 1623 | MANGALEM 21

Apartamenti 1623

48,000 €

Apartament 1+1, me siperfaqe 63 m2, i orientuar midis Jugut dhe Lindjes. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, I cili ndahet në atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes. Ambjenti ndriçohet nga 2 dritare të orjentuara nga Lindja. Dhoma e gjumit ndriçohet nga 2 dritare të orjentuara nga Jugu dhe një nga lindja. Në të djathtë të hyrjes kryesore gjendet tualeti.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
16
Kati: 
2
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
63.0m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2