fbpx Apartamenti 1633 | MANGALEM 21

Apartamenti 1633

73,000 €

Apartament 2+1, me siperfaqe 95.1 m2, i orientuar midis Jugut dhe Lindjes. Hyrja e apartamentit të fton në nje korridor të vogël ku në të majtë të tij gjendet dhoma matrimoniale me dritare të orjentuar nga Lindja. Në të djathtë gjendet tualeti. Pasi kalon korridorin e vogël hasesh me ambjentin e gatimit, ngrënies dhe ndenjes të cilët kanë dalje në llozhën e orjentuar midis Jugut dhe Lindjes. Dhoma e fëmijëve ndriçohet me një dritare të orjentuar nga Lindja.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
16
Kati: 
3
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
95.1m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2