fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1634 | MANGALEM 21

Apartamenti 1634

72,000 €

Apartament 2+1, me siperfaqe 90.7 m2, i orientuar në Jug. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, I cili ndahet në atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes. Ambjenti ndriçohet nga 1 dritare të orjentuara nga Jugu. Në të majtë të hyrjes kryesore gjemdet tualeti, për të vazhduar më tej në dhomën matrimoniale e cila ndriçohet nga llozha e orjentuar nga Jugu. Dhoma e fëmijëve ndrçohet nga një dritare të orjentuar nga Jugu.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 16 Kati 4
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
16
Kati: 
4
Orientimi: 
Jug
Sip.: 
90.7m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2