fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1642 | MANGALEM 21

Apartamenti 1642

95,000 €

Apartament 2+1, me siperfaqe 119.4 m2, i orientuar midis Veriut dhe Perëndimit. Hyrja e apartamentit të fton në nje korridor të vogël ku në të majtë të tij gjendet dhoma matrimoniale me dritare të orjentuar nga Perëndimi, për të vazhduar me tej me dhomën e fëmijëve e cila ndriçohet nga një dritare të orjentuar po nga Perëndimi Në të djathtë gjendet tualeti. Pasi kalon korridorin e vogël hasesh me ambjentin e gatimit, ngrënies dhe ndenjes të cilët kanë dalje në llozhën e orjentuar nga Veriu.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 16 Kati 4
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
16
Kati: 
4
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
119.4m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2