fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1655 | MANGALEM 21

Apartamenti 1655

97,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 122.2 m2, I orientuar midis Veriut, Jugut dhe Perëndimit. Sapo futesh në apartament, në të djathtë hasesh me ambjentin e gatimit dhe të ngrënies, për të vazhduar më tej në ambjentin e ndenjes me një dritare të orjentuar nga Perëndimi dhe dalje në llozhën e orjentuar nga Veriu. Ambjenti I natës është I orjentuar në Jug. Dhoma e gjumit e fëmijëve është e orjentuar me një dritare nga Jugu. Në të djathtë te dhomës së fëmijëve gjendet tualeti kryesor. Dhoma matrimoniale ka tualet individual dhe ndriçim midis Jugut dhe Perëndimit.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 16 Kati 6
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
16
Kati: 
6
Orientimi: 
Veri
Jug
Perëndim
Sip.: 
122.2m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2