fbpx Apartamenti 1661 | MANGALEM 21

Apartamenti 1661

51,000 €

Apartament 1+1, me siperfaqe 66.4 m2, i orientuar në Veri. Hyrja e apartamentit të fton në nje korridor të vogël ne formë L, ku përball tij gjendet tualeti. Pasi kalon korridorin e hasesh me ambjentin e gatimit, ngrënies dhe ndenjes të cilët kanë dalje në llozhën e orjentuar nga Veriu. Dhoma e gjumit ndriçohet nga një dritare e orjentuar nga Veriu.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
16
Kati: 
6
Orientimi: 
Veri
Sip.: 
66.4m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2