fbpx Apartamenti 1671 | MANGALEM 21

Apartamenti 1671

116,000 €

Apartament 3+1, me sipërfaqe 152.2 m2, me orientim midis Jugut dhe Lindjes. Sapo futesh në apartament, në të djathtë të hyrjes kryesore pozicionohet ambjenti I natës me 3 dhomat e gjumit të ndriçuara secila me nga një dritare të orjentuar nga Jugu. Në të majtë gjenden 2 tualet me akses nga I gjithë apartamenti. Më pas bëhet kalimi në ambjentin e gatimit, ngrënies dhe ndenjes. Ky ambjent ndriçohet nga dritare të orjentuara nga Jugu dhe Lindja. Llozha e apartamentit e orjentuar midis Jugut dhe Lindjes aksesohet nga ambjenti i ditës.

Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
16
Kati: 
7
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
152.2m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2