fbpx Apartamenti 1672 | MANGALEM 21

Apartamenti 1672

119,000 €

Apartament 3+1, me siperfaqe 156.3 m2, i orientuar midis Veriut dhe Perëndimit. Hyrja e apartamentit të fton në nje korridor të vogël ku në të majtë të tij gjendet dhoma matrimoniale me dritare të orjentuar nga Perëndimi, për të vazhduar me tej me dhomën e fëmijëve e cila ndriçohet nga një dritare të orjentuar po nga Perëndimi Në të djathtë gjendet tualeti. Pasi kalon korridorin e vogël hasesh me ambjentin e gatimit, ngrënies dhe ndenjes të cilët kanë dalje në llozhën e orjentuar nga Veriu. Siper kuzhines ndodhet dhe dhoma e trete me orientim nga veriu.

Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
16
Kati: 
7
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
156.3m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2