fbpx Apartamenti 1674 | MANGALEM 21

Apartamenti 1674

70,000 €

Apartament 2+1, me siperfaqe 90.9 m2, i orientuar në Jug. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, I cili ndahet në atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes. Ambjenti ndriçohet nga 1 dritare të orjentuara nga Jugu. Në të majtë të hyrjes kryesore gjemdet tualeti, për të vazhduar më tej në dhomën matrimoniale e cila ndriçohet nga llozha e orjentuar nga Jugu. Dhoma e fëmijëve ndrçohet nga një dritare të orjentuar nga Jugu.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
16
Kati: 
7
Orientimi: 
Jug
Sip.: 
90.9m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2