fbpx Apartament 3+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1682 | MANGALEM 21

Apartamenti 1682

124,000 €

Apartament 3+1, me sipërfaqe 155.7 m2, me orientim midis Veriut dhe Perëndimit. Sapo futesh në apartament, në të majtë të hyrjes kryesore pozicionohet ambjenti I natës me një dhomë gjumi për fëmijë me dritare të orjentuar nga Perëndimi dhe një dhomë tjetër më e vogël për një individ me dritare të orjentuar po nga Perëndimi.

Në të djathtë të hyrjes kryesore gjenden 2 tualet të aksesueshëm nga I gjithë apartamenti. Më pas bëhet kalimi në ambjentin e gatimit, ngrënies dhe ndenjes. Ky ambjent ndriçohet nga dritare të orjentuara nga Veriu dhe Perëndimi. Llozha e apartamentit e orjentuar midis Veriut dhe Perëndimit aksesohet nga ambjenti i ditës. Dhoma matrimoniale pozicionohet në të majtë të hyrjes kryesore dhe është e ndriçuar nga një dritare e orjentuar nga Veriu.

Apartament 3+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 16 Kati 8
Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
16
Kati: 
8
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
155.7m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2