fbpx Njësi Shërbimi në shitje në Tiranë - Njësi Shërbimi 045 | MANGALEM 21

ikonat lart

Njësi Shërbimi 045

95,000 €
Njësi: 
Njësi Shërbimi
Shkalla: 
17
Kati: 
1
Sip.: 
72.6m2
Orientimi: 
Lindje
Njësi Shërbimi në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 17 Kati 1

Çfarë po prisni?
Shtëpia juaj e ëndrrave ndodhet këtu!

Rezervo një takim me agjentët tanë për asistencë profesionale si dhe për të parë nga afër projektet tona!

Telefono Tani Whatsapp Online Chat

Rezervo Takim

:

Kërko njësinë tënde

Kontakt Shpk

A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
C  +355684049444  info@kontakt.al
 kontakt.al

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
800 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2