fbpx Parkim në shitje në Tiranë - Parkimi 047 | MANGALEM 21

Parkimi 047

16,000 €

Mangalem 21 ofron parkim nëntokësor i cili përmbush nevojat e masterplanit. Çdo post ka hapësirën e tij të pavarur, dhe ka sipërfaqe optimale për hapësirën e planifikuar për parkim. Ambienti ofron sinjalistikën e nevojshme, ajrimin natyral dhe siguri maksimale.

Parkim në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 17 Kati 1
Njësi: 
Parkim
Shkalla: 
17
Kati: 
1
Sip.: 
33.3m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2