fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1724 | MANGALEM 21

Apartamenti 1724

83,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 103.8 m2, me orientim nga Veriu dhe me pamje nga Mali i Dajtit. Hyrja e apartamentit të fton në një korridor të shkurtër, i cili krijon akses të menjëhershëm dhe një shpërndarje estetike në hapësirat rrethuese të tij. Në pjesën frontale të hyrjes ndodhet dhoma matrimoniale, e pajisur me një tualet privat në brendësi të saj.

Ndërsa në dy krahët e tjerë, përkatësisht në krahun e djathtë të hyrjes, ndodhet tualeti kryesor i apartamentit, dhe në krahun e majtë të fton këndi i gatimit dhe ai i ndejtjes, hapësira këto të pasura me ndriçim dhe ajër të pastër. Në të majtë të këndit të gatimit ndodhet dhoma e fëmijëve, e cila komunikon përmes një dritareje me llozhën. Gjithashtu apartamenti është i pajisur me një depo, pozicionuar në të djathtë të hyrjes.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 17 Kati 2
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
17
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Sip.: 
103.8m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2