fbpx Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1726 | MANGALEM 21

Apartamenti 1726

44,000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 55.8 m², me orientim nga Lindja dhe pamje nga Mali i Dajtit. Në të majtë të hyrjes, ndodhet tualeti, i cili paraqitet në formën e një xhepi privat nga pjesa tjetër e hapësirës.

Apartamenti vijon me një organizim gjatësor, duke filluar nga hyrja, këndi i gatimit dhe i ngrënies dhe duke e përfunduar këtë linjë në hapësirën e ndejtjes, e cila ndriçohet dhe ventilohet plotësisht nga dritarja e apartamentit. Në të djathtë të kësaj linje gjatësore ndodhet dhoma matrimoniale, e cila komunikon me llozhën e apartamentit.

Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 17 Kati 2
Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
17
Kati: 
2
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
55.8m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2