fbpx Apartamenti 1727 | MANGALEM 21

Apartamenti 1727

50,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 65.6 m², me orientim nga Lindja, me pamje nga Mali i Dajtit. Në të majtë të hyrjes ndodhet tualeti, ndërsa përgjatë saj vijon një korridor, i cili të shoqëron në ambientet e ditës.

Këto ambiente janë të bollshme dhe të pasura me ndriçim natyral e ajër të pastër, duke qenë se komunikojnë me dritaren dhe me llozhën e apartamentit. Në të djathtë të këtyre ambienteve ndodhet dhoma matrimoniale, e cila gjithashtu ndriçohet dhe ventilohet përmes një dritareje.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
17
Kati: 
2
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
65.6m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2