Apartamenti 1734

73,000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 99.6 m2, me orientim nga Veriu dhe Lindja. Hyrja e apartamentit të fton në një korridor të shkurtër, i cili krijon akses të menjëhershëm dhe një shpërndarje estetike në hapësirat rrethuese të tij.

Në pjesën frontale të hyrjes ndodhet dhoma matrimoniale e pajisur me një tualet privat në brendësi të saj, ndërsa në dy krahët e tjerë, përkatësisht, në krahun e djathtë të hyrjes, ndodhet tualeti kryesor i apartamentit, dhe në krahun e majtë të fton këndi i gatimit dhe ai i ndejtjes, hapësira këto të pasura me ndriçim të bollshëm dhe ajër të pastër. Në të majtë të këndit të gatimit ndodhet një tjetër dhomë gjumi, ajo e fëmijëve, e cila komunikon përmes një dritareje me llozhën e apartamentit. 

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
17
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
99.6m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2