fbpx Apartamenti 1744 | MANGALEM 21

Apartamenti 1744

70,000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 91.9 m2, me orientim nga Veriu dhe Lindja. Në pjesën frontale të hyrjes ndodhet tualeti kryesor i apartamentit, ndërsa përbri tij ndodhet dhoma matrimoniale, e pajisur me një tualet privat në brendësi të saj.

Më pas, përmes një korridori të gjatë aksesohen ambientet e ditës, të cilat janë të pasura me dritare të mëdha dhe komunikojnë me llozhën e apartamentit, duke marrë ndriçim dhe ajër të pastër. Në të djathtë të hapësirës së gatimit, ndodhet dhoma e fëmijëve, e cila ka gjithashtu komunikim me llozhën e apartamentit, duke u ndriçuar dhe ventiluar më së miri.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
17
Kati: 
4
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
91.9m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2