fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1765 | MANGALEM 21

Apartamenti 1765

64,000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 80.7 m2, me orientim nga Jugu dhe Lindja. Në pjesën frontale të hyrjes, ndodhet dhoma e fëmijëve, ndërsa në të djathtë të hyrjes ndodhet dhoma matrimoniale. Të dy këta ambiente ndriçohen përmes dritareve të mëdha dhe jane të pasura me ajër të pastër. 

Më pas, përmes një korridori të shkurtër në të majtë, mund të aksesohen lehtësisht ambientet e tjera, përkatësisht tualeti, i cili ndodhet në pjesën e majtë të korridorit, si dhe ambientet e ditës në pjesën frontale të tij, të cilat kanë komunikim me llozhën e apartamentit.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 17 Kati 6
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
17
Kati: 
6
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
80.7m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2