fbpx Apartamenti 1762 | MANGALEM 21

Apartamenti 1762

80,000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 106.4 m², me orientim nga Veriu dhe Perëndimi. Hyrja e apartamentit të fton në një korridor të gjatë, i cili krijon akses të menjëhershëm dhe një shpërndarje paralele me hapësirat e apartamentit, përkatësisht tualeti, dhoma matrimoniale, e pajisur me një tualet privat në brendësi të saj, si dhe dhoma e fëmijëve. 

Të gjitha këto hapësira kanë dritare të mëdha, të cilat mundësojnë ndriçim dhe ventilim. Më pas vijon me ambientet e ditës, të cilat janë të bollshme, me dritare të shpeshta dhe të lidhura me llozhën e apartamentit.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
17
Kati: 
6
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
106.4m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2