fbpx Apartamenti 1821 | MANGALEM 21

Apartamenti 1821

54,000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 70.5 m2, me orientim nga Lindja. Hyrja e apartamentit të fton në zonën e ditës, e cila ka një sipërfaqe të bollshme dhe komunikon me llozhën e apartamentit. Në të djathtë janë pozicionuar dhoma matrimoniale dhe tualeti i apartamentit.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
18
Kati: 
2
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
70.5m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2