fbpx Apartamenti 1822 | MANGALEM 21

Apartamenti 1822

78,000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 101.8 m2 . Apartamenti është me orientim nga Lindja. Në të djathtë të hyrjes ndodhet tualeti i apartamentit, ndërsa në pjesën frontale të saj, ndodhet ambienti i  gatimit dhe i ngrënies. Më pas vijon këndi i ndejtjes, i cili ka komunikim me llozhën e apartamentit dhe gjithashtu në të dy krahët e saj, me secilën dhomë gjumi, të fëmijëve në të djathtë dhe atë matrimoniale në të majtë. Apartamenti ka edhe nje depo e cila mund të shërbej për funksione të ndryshme.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
18
Kati: 
2
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
101.8m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2