fbpx Apartamenti 1832 | MANGALEM 21

Apartamenti 1832

82,000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 108.6 m², me orientim nga Lindja. Hyrja e apartamentit të fton në një korridor të gjatë, i cili krijon akses të menjëhershëm dhe një shpërndarje paralele me hapësirat e apartamentit, përkatësisht tualeti, dhoma matrimoniale, e pajisur me një tualet privat në brendësi të saj, si dhe dhoma e fëmijëve. Të gjitha këto hapësira kanë dritare të mëdha, të cilat mundësojnë ndriçim dhe ventilim. Më pas vijon me ambientet e ditës, të cilat janë të bollshme dhe të lidhura me llozhën e apartamentit.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
18
Kati: 
3
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
108.6m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2