Apartamenti 1861

74,000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 97.9 m2, me orientim nga Veriu dhe Perëndimi. Hyrja e apartamentit të drejton në një korridor të gjatë, i cili të fton në zonën e ditës. Kjo zonë, ka një sipërfaqe të bollshme dhe komunikon me llozhën e madhe sa dy hapa kolonash. Në të majtë, janë pozicionuar tualeti i apartamentit, dhoma e gjumit matrimoniale e pajisur me një tualet privat në brendësi të saj, si dhe dhoma e fëmijëve.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
18
Kati: 
6
Orientimi: 
Lindje
Perëndim
Sip.: 
97.9m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2