fbpx Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1913 | MANGALEM 21

Apartamenti 1913

90,000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 75.7 m2, me orientim nga Lindja, me pamje nga Mali i Dajtit, me fushëpamje të lirë, të papenguar nga ndërtime të tjera. Hyrja në apartament realizohet nëpërmjet një korridori të vogël, ku në të majtë të tij është tualeti dhe në të djathtë ndodhet këndi i gatimit në forme L-je e cila të shoqëron deri në afërsi të hyrjes së dhomës së gjumit.

Ambienti i ditës me shtrirje lineare e cila ka komunikim me llozhën në pjesën fundore të saj, ajroset dhe ndriçohet shumë mirë gjatë gjithë ditës, njësoj si edhe dhoma e gjumit.  

Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 19 Kati 1
Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
19
Kati: 
1
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
75.7m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2