fbpx Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1914 | MANGALEM 21

Apartamenti 1914

80,000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 67.2 m2, me orientim nga Lindja, me pamje nga Mali i Dajtit, me fushëpamje të lirë, të papenguar nga ndërtime të tjera. I bollshëm dhe i mirë-organizuar, ky apartament përbëhet nga një korridor kuadratik që bën shpërndarjen mes dhomës së gjumit e cila akseson llozhën e apartamentit, një tualeti në të djathtë të tij, dhe ambientit të ditës.

Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 19 Kati 1
Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
19
Kati: 
1
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
67.2m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2