Apartamenti 1912

74,000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 92.5 m2. Ambienti i ditës dhe vetë apartamenti me orientimin e tij në lindje ajrosen dhe ndriçohen shumë mirë gjatë gjithë dites. Apartamenti ofron pamje nga Mali i Dajtit, me fushëpamje të lirë përpara, të papenguar nga ndërtime të tjera. Hyrja e tij të fton në një korridor te vogël, në të majte të të cilit ndodhet dera e tualetit, dhe përballë tij ndodhen dhomat e gjumit lehtësisht të aksesueshme, duke mos cënuar këndin e ndejtjes me flukset e kalimit dhe duke siguruar një ndarje te mirë të ambientit të ditës me atë të natës. Dy dhomat e gjumit kanë akses në llozhën e përbashket dhe janë të mirëndriçuara, ku njëra prej tyre përbëhet gjithashtu nga një tualet i dedikuar. 

Ky apartament ka të pranishëm edhe një depo me sipërfaqe prej 12.3 m2 e cila mund të përdoret për magazinim ose funksione të ndryshme.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
19
Kati: 
1
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
92.5m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2